Ліофілізовані шматочки Журавлини

336,00 ₴

Sliced Freeze-dried cranberries; Tőzegáfonya szeletelt csemege -100% натуральний продукт.

Обсяг: 20 г

Склад: нарізані плоди американської журавлини (Vaccinium macrocarpon)  за технологією сублімації. 20 г продукту готують із 160 г свіжої журавлини. Не містить доданого цукру. Містить органічний натрій.

Ліофілізовані або сухо заморожені ягоди отримують методом сублімаційного сушіння, де волога випаровується, оминаючи рідку фазу. Таким чином, ягоди зберігають природні властивості, колір, смак, запах, вміст вітамінів, мінералів, антиоксидантів. Під час обробки не використовуються барвники, консерванти та добавки. Рекомендовано включати в раціон харчування для підтримки загального здоров'я.

Вплив журавлини на організм:

Журавлина містить велику кількість вітамінів С, А, К та групи B, антоціани, флавоноїди, а також мінерали, такі як калій, залізо та кальцій. Ці поживні речовини корисні для підтримки імунної системи, здоров'я кісток, зору та загального здоров'я. Волокна, які містяться в журавлині, сприяють здоровому травленню, покращують перистальтику кишківника та запобігають запорам. Журавлина має властивості, які можуть допомогти у профілактиці захворювань сечостатевої системи, таких як цистит або інфекцій сечовивідних шляхів - знижує запалення та забезпечує антисептичну дію.

Спосіб вживання: у натуральному вигляді, або для ароматизації фруктового чаю, чорного чаю, ароматизації та збагачення каш, йогурту чи інших молочних продуктів, як основа для тортів та десертів. При змішуванні з теплою водою чи медом ягоди відновлюють свою початкову форму. При заварюванні чаю важливо, щоб вода була не вище 60 градусів, щоб цінні властивості плодів максимально збереглися.

Застереження: індивідуальна чутливість до складових.