Ліофілізовані ягоди Флавін-Мікс

504,00 ₴

Freeze-dried Flavin-mix; Flavin-Mix csemege –100% натуральний продукт.

Обсяг: 50 г

Склад: ягоди вишні, чорниці, суниці за сублімаційною технологією. 50 г продукту виготовлено з 380 г свіжих ягід. Не містить доданого цукру. Містить органічний натрій.

Ліофілізовані або сухо заморожені ягоди отримують методом сублімаційного сушіння, де волога випаровується, оминаючи рідку фазу. Таким чином, ягоди зберігають природні властивості, колір, смак, запах, вміст вітамінів, мінералів, антиоксидантів. Під час обробки не використовуються барвники, консерванти та добавки. Рекомендовано включати в раціон харчування для підтримки загального здоров'я.

Вплив ягід на організм:

Вишня:

  • Джерело вітаміну С, має антиоксидантні властивості і сприяє зміцненню імунної системи.
  • Містить фітонутрієнти, такі як антоціани, що мають антизапальні та антиоксидантні властивості.
  • Багата на калій, який допомагає регулювати роботу серця та підтримує здоров'я нервової системи.

Суниця:

  • Містить антоціани та флавоноїди, які допомагають захищати клітини від ушкоджень вільних радикалів, запобігають старінню.
  • Багата на вітамін С, вітамін К та марганець, що корисні для здоров'я кісток, шкіри та імунної системи.

Чорниця:

  • Містить антоціани, лютеїн і зеаксантин, які сприяють здоров'ю очей та можуть знижувати ризик захворювань очей, таких як дегенерація сітківки.

Спосіб вживання: у натуральному вигляді, або для ароматизації фруктового чаю, чорного чаю, ароматизації та збагачення каш, йогурту чи інших молочних продуктів, як основа для тортів та десертів. При змішуванні з теплою водою чи медом ягоди відновлюють свою початкову форму. При заварюванні чаю важливо, щоб вода була не вище 60 градусів, щоб цінні властивості плодів максимально збереглися.

Застереження: індивідуальна чутливість до складових.