Масло для тіла з магнієм та лавандою + OptiMSM 200мл

Висококонцентроване магнієве масло для тіла в поєднанні з OptiMSM, масла ши, олії солодкого мигдалю і збагачене ароматною ефірною олією лаванди.
1 008,00 ₴

ÖSIMAGNESIUM - це космецевтичні продукти, які виготовляються на основі кришталево чистої морської води і мінералів, які видобувають з глибини 1800-2000 метрів із стародавнього Цехштайнського моря.

Користь магнію для здоров’я:
- Підвищує рівень енергії.
- Запобігає розвитку остеопорозу.
- Полегшує м’язові болі.
- Регулює високий кров’яний тиск.
- Сприяє оптимальному функціонуванню нервової системи. 

 Трансдермальне засвоєння магнію
- Можливість застосовувати локально при болях та спазмах.

- Альтернативне застосування для дорослих та дітей, у випадках, коли ковтання пігулок створює дискомфорт.
- Уникнення навантажень на шлунок та на травну систему, що запобігає утворенню діареї.

Активні інгредієнти: 35% концентрату біоактивного магнію, олія ши, олія солодкого мигдалю та ОрtіМЅМ, органічна ефірна олія лаванди.

Дозування: 5 мл (1 чайна ложка) містить 130 мг природнього магнію, 650 мг OptiMЅМ. Для щоденного, зовнішнього застосування.

Детальніше
  • Зволоження та живлення шкіри: олія ши, олія солодкого мигдалю та концентрат біоактивного магнію мають зволожуючі та живильні властивості, які допомагають зберегти шкіру м'якою, гладенькою та здоровою.

  • Регенерація шкіри: ефірна олія лаванди відома своїми заспокійливими та регенеруючими властивостями. Відновлює та заспокоює шкіру, зменшуючи подразнення та запалення.

  • Покращення здоров'я суглобів та м'язів: OptiMSM зберігає здоров'я суглобів та м'язів. Сприяє зменшенню запалення та покращенню рухливості та мобільності суглобів.

  • Зменшення болю та напруги: поєднання магнію з ефірною олією лаванди зменшує біль та напругу у м'язах, сприяючи відчуттю релаксації та спокою. 

 

Ключевые слова