Набір сиропів Бузина 4 х 100мл

546,00 ₴

Набір сиропів Бузина – це 100% натуральні продукти, виготовлені з фруктів, ягід, рослин. Застосовуються як додаткове джерело вітамінів, мінералів, антиоксидантів необхідних для відновлення енергетичного потенціалу організму. Рекомендуються споживати при застудах, респіраторних захворюваннях верхніх дихальних шляхів.

Спосіб вживання: для профілактики та підтримки імунітету: дітям 1 чайна ложка на 100-150 мл теплої води. Дорослим 2 чайні ложки на 300 мл теплої води. Для приготування освіжаючого напою розведіть сироп з водою в пропорції 1:8. 
Також використовується як начинка для тортів, млинців, випічки.
Застереження: індивідуальна чутливість до інгредієнтів, при цукровому діабеті рекомендована консультація зі спеціалістом.

Детальніше

Сироп Імбир-Бузина (Ginger-ElderberrySyrup; GyömbéresBodzaszörp)
Склад: екстракт квітів бузини (цукор, екстракт квітів бузини, сироп глюкозно-фруктозний, лимонна кислота, аскорбінова кислота) - 98,8%, екстракт трав (імбир, пажитник, шавлія, мальва, куркума) - 1,2%. 
- Бузина містить вітаміни та мінерали, такі як вітамін C та калій, які підтримують імунітет та загальне здоров'я. Має антибактеріальні та протизапальні властивості. Ефективна при застудах, респіраторних захворюваннях, а також захищає клітини від окислювального стресу.
- Екстракт трав (імбир, пажитник, шавлія, мальва, куркума) – природні антиоксиданти, сприяють полегшенню симптомів застуди та грипу, мають антисептичні властивості, підтримують здоров'я шлунково-кишкового тракту.

Сироп Чебрець-Яблуко (Thyme-apple Syrup; Kakukkfűves Alma szörp)
Склад: концентрат яблучного соку 94%, концентрат соку чорної смородини 5%, екстракт чебрецю 1%.
 
- Чебрець має протизапальні властивості, полегшує симптоми кашлю та подразнення дихальних шляхів.
- Яблука багаті вітамінами C та A, а також антиоксидантами, які сприяють загальному здоров'ю та захисту клітин від вільних радикалів.
- Чорна смородина містить вітамін С та К, а також лютеїн та зеаксантин, антиоксиданти, які можуть підтримувати здоров'я очей та запобігати погіршенню зору.

Сироп Гранат-Яблуко (Pomegranate Syrup; Gránátalma szörp)
Склад: концентрат яблучного соку - 70%, концентрат гранатового соку - 30%.
- Гранатовий сік сприяє зниженню кров'яного тиску та зниженню ризику розвитку серцевих захворювань.
- Концентрат яблучного соку багатий вітамінами C та A, а також антиоксидантами, які сприяють загальному здоров'ю та захисту клітин від вільних радикалів.

Сироп М'ята-Яблуко (Mint-apple Syrup; Mentás Alma szörp)
Склад: концентрат яблучного соку - 99%, екстракт м'яти - 1%.
 
- М'ята відома своїми властивостями полегшення травлення та зменшення відчуття важкості в шлунку. Має антисептичні та протизапальні властивості. Допомагає в розслабленні м'язів дихальних шляхів, що полегшує дихання та може бути корисним при застуді або кашлі.
- Яблука містять вітаміни та антиоксиданти, які можуть підтримувати імунітет та загальне здоров'я.