Набір сиропів ЛАВАНДА 4 x 100мл

546,00 ₴

Набір сиропів Лаванда – це 100% натуральні продукти, які містять у собі фрукти, ягоди, рослини. Застосовуються як додаткове джерело вітамінів, мінералів, антиоксидантів необхідних для відновлення енергетичного потенціалу організму. Рекомендуються споживати при застудах, респіраторних захворюваннях верхніх дихальних шляхів та для покращення метаболізму.

Спосіб вживання: для профілактики та підтримки імунітету: дітям 1 ч. ложка на 150-200 мл теплої води, дорослим 2 ч. ложки на 300 мл теплої води. Для приготування освіжаючих напоїв розведіть сироп з водою в пропорції 1:8. Також використовується як начинка для тортів, млинців, випічки.
Застереження: індивідуальна чутливість до інгредієнтів, при цукровому діабеті рекомендована консультація зі спеціалістом.

Детальніше

Сироп Лаванда-Яблуко (Lavender-apple Syrup; Levendulás Alma szörp)
Склад: концентрат яблучного соку - 99%, екстракт лаванди - 1%. 
- Лаванда володіє заспокійливими властивостями, поєднання цього ефекту з вітамінами групи B, які містяться в яблучному соку, підвищують настрій та знижують загальний рівень стресу та тривоги. Комбінація лаванди з яблучним соком створюють приємний напій для вживання перед сном, допомагаючи розслабитися та підготуватися до відпочинку.
- Яблучний сік містить фруктові кислоти, які допомагають у покращенні травлення та засвоєнні поживних речовин. Екстракт лаванди сприяє заспокоєнню шлунково-кишкового тракту та покращенню його функціонування.
- Вітамін C, який міститься в яблучному соку, сприяє підвищенню імунітету, екстракт лаванди підсилює цей ефект завдяки своїм антибактеріальним та протизапальним властивостям.

Сироп Шипшина-Виноград (Rosehip-Grape Syrup; Csipkebogyó szörp)
Склад: концентрат виноградного соку - 75%, концентрат соку плодів шипшини - 20%, концентрат соку плодів ожини (5%).
- Виноградний сік містить потужні антиоксиданти, такі як поліфеноли, флавоноїди та ресвератрол, що сприяють зниженню артеріального тиску та покращенню функції судин.
- Шипшина багата на вітамін С, вітаміни групи B (зокрема вітамін В6, фолати). Також містить кальцій, магній, калій та залізо. Зміцнює імунну та серцево-судинну системи.
- Ожина містить вітаміни C, K та E, а також мінерали, такі як магній, калій та марганець. Ці поживні речовини важливі для підтримки здоров'я кісток, шкіри, імунної системи та серцево-судинної системи.

Сироп Журавлина-Яблуко (Cranberry-apple Syrup; Tőzegáfonya szörp)
Склад: концентрат яблучного соку - 80 %, концентрат соку журавлини - 20 %.
- Журавлина та яблука містять вітаміни C, K, E та вітаміни групи B, а також мінерали, такі як калій, магній та фолати.
- Фітонутрієнти, які містяться в яблуках та журавлинах, підтримують здоров'я судин, знижуючи рівень холестерину та покращуючи кровообіг.
- Журавлина має антибактеріальні властивості, що сприяють боротьбі з інфекціями сечовивідних шляхів.

Сироп Кориця-Яблуко (Cinnamon-apple Syrup; Fahéjas Alma szörp)
Склад: концентрат яблучного соку - 99%, екстракт кориці, імбиру та гвоздики - 1%.
- Концентрат яблучного соку багатий вітамінами C та A, а також антиоксидантами, які сприяють загальному здоров'ю та захисту клітин від вільних радикалів.
- Споживання кориці допомагає знижувати рівень цукру в крові та підвищувати чутливість до інсуліну. Поєднання кориці та яблук може бути особливо корисним для людей з цукровим діабетом або ризиком його розвитку.
- Імбир та гвоздика мають протизапальну, імуномодулюючу, антибактеріальну властивості. Сприяють полегшенню травлення, зокрема знижуючи відчуття нудоти та підвищуючи швидкість перетравлення їжі.