Набір сиропів Троянда 4 x 100мл

546,00 ₴

Набір сиропів Троянда – це 100% натуральні продукти, які містять у собі фрукти, ягоди, рослини. Застосовуються як додаткове джерело вітамінів, мінералів, антиоксидантів необхідних для відновлення енергетичного потенціалу організму. Рекомендуються споживати при застудах, респіраторних захворюваннях верхніх дихальних шляхів та для покращення метаболізму.

Спосіб вживання: для профілактики та підтримки імунітету: дітям 1 ч. ложка на 150-200 мл теплої води, дорослим 2 ч. ложки на 300 мл теплої води. Для приготування освіжаючих напоїв розведіть сироп з водою в пропорції 1:8. Також використовується як начинка для тортів, млинців, випічки.
Застереження: індивідуальна чутливість до інгредієнтів, при цукровому діабеті рекомендована консультація зі спеціалістом.

Детальніше

Сироп Імбир-Бузина (Ginger-Elderberry Syrup; Gyömbéres Bodza szörp)
Склад: екстракт квітів бузини (цукор, екстракт квітів бузини, сироп глюкозно-фруктозний, лимонна кислота, аскорбінова кислота) - 98,8%, екстракт трав (імбир, пажитник, шавлія, мальва, куркума) - 1,2%.
- Бузина містить вітаміни та мінерали, такі як вітамін C та калій, які підтримують імунітет та загальне здоров'я. Має антибактеріальні та протизапальні властивості. Ефективна при застудах, респіраторних захворюваннях, а також захищає клітини від окислювального стресу.
- Екстракт трав (імбир, пажитник, шавлія, мальва, куркума) – природні антиоксиданти, сприяють полегшенню симптомів застуди та грипу, мають антисептичні властивості, підтримують здоров'я шлунково-кишкового тракту.

Сироп Чебрець-Яблуко (Thyme-apple Syrup; Kakukkfűves Alma szörp)
Склад: концентрат яблучного соку 94%, концентрат соку чорної смородини 5%, екстракт чебрецю 1%.
- Чебрець має протизапальні властивості, полегшує симптоми кашлю та подразнення дихальних шляхів.
- Яблука багаті вітамінами C та A, а також антиоксидантами, які сприяють загальному здоров'ю та захисту клітин від вільних радикалів.
- Чорна смородина містить вітамін С та К, а також лютеїн та зеаксантин, антиоксиданти, які можуть підтримувати здоров'я очей та запобігати погіршенню зору.

Сироп Троянда-Гібіскус-Виноград (Rose-Hibiscus-Grape Syrup; Rózsa hibiszkusz szörp)
Склад: концентрат виноградного соку - 96 %, трояндова вода - 2,6 %, екстракт гібіскусу - 0,7 %, лимонна кислота - 0,7 %.
- Виноградний сік містить потужні антиоксиданти, такі як поліфеноли, флавоноїди та ресвератрол, що сприяють зниженню артеріального тиску та покращенню функції судин.
- Троянда знижує артеріальний тиск, підтримує здоров'я шкіри.
- Гібіскус сприяє зниженню рівня "поганого" холестерину (LDL) та загального холестерину в крові.
- Вітамін C та інші поживні речовини, присутні у даному сиропі, підсилюють імунну систему, допомагаючи організму боротися з інфекціями та захворюваннями.

Сироп Лаванда-Яблуко (Lavender-apple Syrup; Levendulás Alma szörp)
Склад: концентрат яблучного соку - 99%, екстракт лаванди - 1%.
- Лаванда володіє заспокійливими властивостями, поєднання цього ефекту з вітамінами групи B, які містяться в яблучному соку, підвищують настрій та знижують загальний рівень стресу та тривоги.
- Яблучний сік містить фруктові кислоти, які допомагають у покращенні травлення та засвоєнні поживних речовин. Екстракт лаванди сприяє заспокоєнню шлунково-кишкового тракту та покращенню його функціонування.
- Вітамін C, який міститься в яблучному соку, сприяє підвищенню імунітету, екстракт лаванди підсилює цей ефект завдяки своїм антибактеріальним та протизапальним властивостям.