Набір сиропів ФЛАВІН 4 x 100мл

546,00 ₴

Набір сиропів Флавін - 100% натуральні продукти, виготовлені з фруктів та ягід. Рекомендовані як додаткове джерело біологічно активних речовин, зокрема вітамінів, мінералів, флавоноїдів. Сприяють підвищенню імунітету, підтримки функціонування серцево-судинної системи, покращенню метаболізму. Мають антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості.

Спосіб вживання: для профілактики та підтримки імунітету: дітям 1 ч. ложка на 150-200 мл теплої води, дорослим 2 ч. ложки на 300 мл теплої води. Для приготування освіжаючих напоїв розведіть сироп з водою в пропорції 1:8.  Також використовується як начинка для тортів, млинців, випічки.
Застереження: індивідуальна чутливість до інгредієнтів, при цукровому діабеті рекомендована консультація зі спеціалістом.

Детальніше

«Сироп Гранат-Яблуко» (Pomegranate Syrup; Gránátalma szörp)
Склад: концентрат яблучного соку - 70%, концентрат гранатового соку - 30%.
- Гранатовий сік сприяє зниженню кров'яного тиску та зниженню ризику розвитку серцевих захворювань.
- Концентрат яблучного соку багатий вітамінами C та A, а також антиоксидантами, які сприяють загальному здоров'ю та захисту клітин від вільних радикалів.

Сироп Флавін (Flavin Syrup; Flavin szörp)
Склад: концентрат виноградного соку - 50%, концентрат вишневого соку - 25%, концентрат соку чорноплідної горобини - 12,5%, концентрат соку чорної смородини - 12,5%. 
- Виноградний сік містить потужні антиоксиданти, такі як поліфеноли, флавоноїди та ресвератрол, що сприяють зниженню артеріального тиску та покращенню функції судин.
- Вишневий сік містить вітамін С, флавоноїди, антиоксиданти, а також мелатонін - природний регулятор сну. Вишневий сік допомагає знизити рівень холестерину в крові, а також зменшити артеріальний тиск, що сприяє здоров'ю серця та підвищує загальний рівень фізичної активності.
- Чорноплідна горобина містить велику кількість вітамінів С, К, Е та інші поживні речовини, які підтримують роботу імунної та серцево-судинної систем, а також шлунково-кишкового тракту. Покращує перетравлення та зменшує ризик виникнення закрепів.
- Чорна смородина багата на вітаміни С та А, а також містить кальцій, магній, калій, флавоноїди та антиоксиданти. Ці поживні речовини корисні для підтримки імунної системи, здоров'я серця, очей, кісток та забезпечення оптимального функціонування організму.

Сироп Малина-Вишня-Виноград (Raspberry-Cherry-Grape Syrup; Málna-meggy szörp)
Склад: концентрат виноградного соку - 79%, концентрат малинового соку - 16,5%, концентрат вишневого соку - 4,5%. 
- Вишня та виноград містять флавоноїди, які сприяють зниженню рівня холестерину та покращують функцію судин. Крім того, поліфеноли, що містяться в малині, можуть підсилити ці корисні властивості, зменшуючи ризик серцевих захворювань. 
- Вітамін С, який міститься у всіх трьох ягодах, є важливим для синтезу колагену, який підтримує здоров'я шкіри та запобігає її старінню.
А також вітамін С має імуномодулюючу дію, знижує запалення, підсилює захист організму від інфекцій та захворювань.

Сироп Апельсин-Манго (Orange-Mango Syrup; Narancs-mangó szörp)
Склад: апельсинова основа (цукор, вода, лимонна кислота, апельсинова олія, каротин, аскорбінова кислота, модифікований крохмаль) - 85%, манговий концентрат - 15 %. 
- Апельсин та манго містять велику кількість вітаміну C, який підтримує імунну систему та захищає клітини від ушкоджень вільних радикалів.
- У свою чергу манго містить значну кількість вітаміну А, E, K та B6, а також калію, магнію та фолієвої кислоти.
- Обидва фрукти містять антиоксиданти, такі як бета-каротин та каротиноїди, які мають протизапальні властивості.