Программа очистки "Пурекс фаза 1"

Галина Гладун
Лаборант- бактеріолог, м. Ланівці

Жінкам, віком 30 років. Скарги на постійні головні болі, сонливість, втомлюваність. Без анальгетиків не обходилась жодного дня. Пропила очисний комплекс «Пурекс фаза 1», результат побачила через 2 тижні. Головна біль зникла, повернулася енергія, гарний настрій. Таблетки перестала вживати. Пройшла також курс лікування комплексними програмами «Пурекс фаза 1» + вітамінно-мінеральний комплекс («Оптивіт», «Корал Кальцемакс»), підтримка печінки та судинної системи («Фловнорм Комбі»). 

Жінка, віком 45 років, скарги на болі в пальцях ніг, та на те, що не може ходити. Пропила очисний комплекс «Пурекс фаза 1», болі пройшли, відчула легкість в ногах, ясність в голові, позбулася закрепів, покращився сон та настрій. Захотіла далі продовжувати пити програми «Пурекс фази ІІ-ІІІ».
Аналізи: БАК – сечова к-та – 540 ммоль/л;
Загальний аналіз крові ln.
Після очисної програми «Пурекс фаза 1» - сечова к-та -270ммоль/л решта всі показники БАК ln.
Діагноз хвороби – Подагра. 

Мужчина, віком 60 років. Знаходився на етапі лікуванні в опіковому центрі з опіками тіла І-ІІІ степені. Пройшов інтенсивний курс лікування АБ протягом місяця. Після виписки на зап’ясті рук, на передпліччі, на невраженій ділянці шкіри, почали з’являтись пухирці, які з часом лопалися і гноїлися. Ходив на перев’язку в хірургію, але швидких результатів не було. Грошей на лікування було недостатньо, то взяв тільки наш «Активний бальзам» і 20 мл. «Дентомед Зубного гелю». Результат побачив через день і дуже зрадів. Більше не звертався.