Ротовирусная инфекция

Труш Оксани Миколаївни
м. Тернопіль

Діти 2,5  і 3,8 рочків, Грузія, ротовірусна інфекція. В дітей почалась сильна блювота, більшість дітей в цьому місті, в кого таке починалось - відразу госпіталізували. Давали кожні 15 хв. 2 крапельки «Дентомед Еліксиру» на «Чайний сбір» і трошки висипали «Біомаксу», 1 горошину «Активного бальзаму» і 1 горошину «Дентомед Зубного гелю» на язик. За дві години блювота припинилась і більше ніяких проявів вірусу не було.

Дитина, 4 місяці, м. Тернопіль, нежить, який перейшли в бронхіт без температури.Роздробили і змішали в чашці 1 «Фруктову клітковину» + 1 «Вітаміни» + 1 «Біомакс». Давали зі шприца «Чайний сбір» з 1 крапелькою «Дентомед Еліксиру», і на кінчик чайної ложки цієї суміші 3 – 4 рази в день, протягом 6 днів. Масаж ступенів «Енергетичним кремом» 2 рази в день, до повного одужання, десь 2 тижні.  Компрес з «Дентомед Зубного гелю» на папір з зошита змастили тоненько, спинку попередньо намастили «Активним бальзамом» і ставили на ніч перші три дні. Вдень, перші 4 – 5 днів робили зігріваючий компрес: 1 картоплина + по 1 десертній ложці солі, соди і масла. Лікарка щодня слухала, і контролювала процес. Легенький постукуючий масаж спинки щоб дитина відкашлювала. Носик капали сольовим розчином + крапелька «Дентомед Еліксиру». По горошинці «Активного бальзаму» давали декілька разів в день 2 тижні. Постійне грудне вигодування, носик завжди міг дихати, дитина нормально спала і могла їсти, медикаментів не приймали. За 6 днів кашель пройшов, нежить до 10 днів повністю пройшов. В кімнаті постійно працює прилад «Озонатор».
З 2 років в тій же ситуації, давали ще сироп від кашлю «Медуниця лікарська» та сироп «Ехінацея» з часником.

Дитина 1,5 рочки висипання на сідницях і ніжках. Приймали «Чайний сбір» 0,5 літри з 2 крапельками «Дентомед Еліксиру» та 2 крапельками «Фітовіту». Висипання змащували Дермакс «Лосьйоном для тіла» без кольору та запаху. Вже на третій день висипання зменшились до 2 тижнів повністю проходили.

Дитина 8 місяців прорізування зубів – їла «Дентомед Зубний гель» сама скільки хотіла і «Активний бальзам», змащували гелем ясна. Давали «Корал Кальцімакс» 1/3 таблетки на ніч, він легко розжовується, і дитина залюбки його їсть.

Жінка 36 років, м. Тернопіль, грудне вигодовування. Під час грудного вигодовування від 0 до 6 місяців пила для підтримання власного здоров’я і здоров’я дитини «Корал Кальціймакс», «Мега Магній з вітаміном С», «Оптивіт», «Вітаміни» Bionet. При цьому жодних алергічних реакцій чи відмови від грудного годування в дитини не було. 

Жінка, 37 років, м. Тернопіль, лактостаз лівої молочної залози. Утворилось ущільнення, біль, температура піднялась на ніч до 38 градусів. 2 частини «Дентомед Зубного гелю» + 1 частина «Активного бальзаму» – розмішали і поклали у вигляді компресу на харчову плівку на всю ніч. Також клала «Активний бальзам» по горошині що пів години під язик, змащували бальзамом чоло, зап’ястя, ліктьові згини. Дитину годували. На наступний ранок молочна залоза була м’яка і не болюча, температура спала. Наступні до 5 днів змащувала «Активним бальзамом» молочну залозу лише рано і ввечері.