«Фул Спектрум» - здоровье Вашего микробиома

В мене активний спосіб життя, працюю, сім’я, 2 дітей, регулярно подорожуємо. На протязі багатьох років тримати баланс мені допомагає – продукція Bionet, яку застосовую для себе та своїх рідних, як в профілактичних та очисних цілях, під час вірусних захворювань, так і для відновлення організму. Продукти Bionet можна використовувати в усіх випадках життя.

Завдяки «експрес-діагностиці» на приладі «Вітастік» можна визначити загальний стан здоров’я людини, його потребу в кількості вітамінів та мінералів, та їх вплив на процеси в організмі. Так можна індивідуально та правильно підібрати необхідні продукти Bionet для нашого повноцінного засвоєння та якісного результату.

Я підібрала для свого мікробіому порошкову суміш – «Фул Спектрум», яка мене приємно вразила з перших днів прийому.
Зранку, натщесерце, на 200 мл теплої воді 1 ч. ложку суміші «Фул Спектрум» + 2 краплі «Синій йод», на протязі 5 місяців, до повного використання порошку. В мене покращився загальний стан ЖКТ та імунної системи, стала енергійною та бадьорою.
Більш всього, здивувало те, що після 2 перших тижнів прийому продукції, в мене почали зникати невеликі папіломи на обличчі, які я не могла вивести на протязі 15 років! Одна за одною, а їх було 4 - зникли безслідно. Покращився стан шкіри, пішло омолодження на клітинному рівні.
При цьому, зовнішньо на обличчя, я використовую майже всю косметичну лінію «Солітен»: «Молочко для обличчя», «Тонік для обличчя», «Скраб для нормальної шкіри обличчя», «Денний крем з ліпосомами», «Крем- гель з Q10 навколо очей», «Нічний крем Q10». Тому шкіра завжди зволожена, доглянута, має гарний вигляд. Крема Bionet ніколи не викликали алергічної реакції, а навпаки, запобігають почервонінню чи запаленню шкіри.

Після такого результату, я все більше переконуюсь в якості продукції Bionet, можливості вибору та індивідуального підбору для організму кожної людини!
Вдячна за співпрацю та можливість ділитись своїм досвідом з компанією!