Профилактика в осенний и зимний периоды

В осінньо-зимовий період доцільним є використання комплексних фітопрепаратів, які місять природні фітонциди, велику кількість мікроелементів в рідкому вигляді. Найбільшу популярність серед користувачів набули краплі «Фітовіт», які містять екстракти часнику, звіробою, золототисячника та мають комплексну протипаразитарну, противірусну та антибактеріальну дію. Рекомендовано вживати - щоденно по 12 крапель тричі на день протягом місця.

Достатньо поширеним є зараження паразитарними інвазіями в літній та осінній періоди. В такому випадку, рекомендовано профілактично прийом протипаразитарних фітопрепаратів, які безпечні та не викликають алергічних реакцій, діють на великий спектр паразитів, одночасно покращуючи травлення. Дуже вдалим є поєднання капсул «Колонфіт» або «Лікарап», «Чайний сбір» та «Фруктової клітковини» протягом 1 місяця.

При проявах вірусної інфекції діючим універсальним та багатофункціональним продуктом є «Дентомед Еліксир», який можна використовувати для полоскання горла, промивання носа, інгаляцій  (при відповідному розведенні 1:2, 1:3 з теплою водою). В його склад входить чебрець, арніка та вітамін С, які забезпечують противірусну, протизапальну та заспокійливу дію на слизову оболонку верхніх дихальних шляхів.

Важливим фактором для підтримання роботи імунної системи в цей периіод є повноцінне забезпечення організму вітамінами та мікроелементами. Найбільш швидку та комплексну дію мають «Вітаміни», «Оптивіт», «Вітамін С», «Вітаміни групи В», «Мегавіт» та «Нопіка», які мають у своєму складі легко засвоюванні водорозчинні вітаміни та унікальний склад мікроелементів.  А також інша продукція: «Морінга», «Максімун», «Активний бальзам».

Майже 99 % населенні України мають певну ступінь йододефіциту. З метою повноцінної профілактики йододефіциту найбільш вдалим та безпечним є застосування капсул «Ноні» та крапель «Синій йод».
Унікальність рецептури «Синього йоду» полягає в тому, що він всмоктується через слизову оболонку ротової порожнини. Легким тестом для перевірки недостатності йоду є нанесення 2-3 крапель «Синього йоду» на шкіру долонь, протерши 3-5 разів долоні одну об одну. Так відбувається всмоктування йоду через поверхню рук та потові залози, і синє забарвлення зникає. Таким простим тестом Ви можете перевірити стан недостатності йоду в організмі та скоректувати його.

Бажаємо Вам бути здоровим та свідомо використовувати продукти для профілактики свого здоров’я. Адже кожна свідома людина знає, що профілактика є дешевшою та простішою ніж лікування захворювань та їх ускладнень.