Kombucha Koncentratum - дієтична добавка, напій.
Обсяг: 500 мл.
Активні інгредієнти: концентрат комбухи (вода, цукор, чорний чай, гриб комбухи), рослинний гліцерин, 100% сік ананаса, м’якоть шипшини, аромат ананаса, L-аскорбінова кислота (вітамін С), екстракт листя зеленої папаї, екстракт ехінацеї пурпурової.
Продукт рекомендований для детоксикації організму, для покращення нормальної функції травного тракту та для підтримки імунної системи.
Комбуха - біокультура, яка продукує органічні кислоти: оцтову кислоту, щавелеву кислоту, глюконову кислоту, глюкуронову кислоту, лимонну кислоту, фосфорну кислоту, яблучну кислоту. Містить ферменти: протеазу, амілазу, каталазу, ліпазу і ліпіди, жирні кислоти, стерини, моносахариди, дисахариди, етиловий спирт, вітаміни, групи B, С і вітамін D.
Має комплексний вплив на роботу шлунково-кишкового тракту. При системному застосуванні комбухи, при певному дозуванні, протягом 2-3 тижнів припиняються скарги на порушення функцій шлунково-кишкового тракту. Комбуха відновлює мікрофлору кишківника і таким чином, активізує механізм самоочищення всього організму, а також його самовідновлення.
Спосіб вживання: 1–3 рази на день по 3 столові ложки (25 мл) концентрату, розведеного у 200 мл теплої рідини. Співвідношення для розведення: 1:8. Після відкриття зберігати у холодильнику, вжити протягом 20 днів.
Протипоказання: не виявлені.
Детальніше
Властивості комбухи:
• приводить в норму артеріальний тиск;
• очищає організм від накопичених відпрацьованих речовин;
• має здатність нормалізувати кислотність шлунку;
• знижує рівень холестерину в крові;
• допомагає при різних запаленнях в шлунку і кишківнику;
• призводить мікрофлору кишківника в норму після хвороби і прийому великих доз антибіотиків;
• допомагає при захворюваннях печінки і жовчного міхура;
• ефективно допомагає при дизентерії;
• регулює діяльність шлунково-кишкового тракту;
• усуває запори;
• допомагає при каменях в нирках;
• усуває сильні головні болі;
• відновлює і омолоджує організм.
Вплив активних інгредієнтів:
Концентрат забезпечує засвоєння важливих мінеральних речовин і вітамінів, які необхідні для фізіологічних процесів організму.
Гіалуронова кислота підтримує мастило в суглобах, живить хрящову тканину і забезпечує захист від зносу.
Лауринова кислота перешкоджає розмноженню вірусів в організмі, регулює роботу імунної системи.
Глюкуронова кислота сприяє виведенню з печінки різних токсинів.
Шипшина містить полівітаміни, пектин, флавоноїди, лимонну кислоту, дубильні речовини, сприяє підвищенню опірності організму до різних захворювань.
Активні речовини Ехінацеї пурпурової стимулюють вироблення білих кров’яних клітин, що посилює захисні сили організму та знижує ризик захворювань. Володіє протизапальним та антиоксидантним ефектом. За результатами досліджень, вона може знижувати рівень гормонів стресу, покращуючи загальне самопочуття.
Листя папаї містять ферменти папаїн і хімопапаїн, які сприяють розщепленню білків і поліпшують засвоєння поживних речовин. Має гепатопротекторну дію — підтримує функцію печінки, що посилює детоксикаційні властивості комбучі.
Листя папаї також застосовуються як м’який антигельмінтний засіб, що в комбінації з пробіотичною дією комбучі сприяє загальному очищенню організму.