Kombucha Koncentratum - дієтична добавка, напій.
Обсяг: 500 мл.
Активні інгредієнти: концентрат комбухи (вода, цукор, чорний чай, гриб комбухи), сироп інуліну, вітамін С, екстракт з листя зеленої папаї, екстракт шипшини, сік ананаса.
Продукт рекомендований для детоксикаці1 організму, для покращення нормальної функції травного тракту та для підтримки імунної системи.
Комбуха - біокультура, яка продукує органічні кислоти: оцтову кислоту, щавлеву кислоту, глюконову кислоту, глюкуронову кислоту, лимонну кислоту, фосфорну кислоту, яблучну кислоту.
Містить ферменти: протеазу, амілазу, каталазу, ліпазу і ліпіди, жирні кислоти, стерини, моносахариди, дисахариди, етиловий спирт, вітаміни, групи B, С і вітамін D.
Має комплексний вплив на роботу шлунково-кишкового тракту. При системному застосуванні комбухи, при певному дозуванні, протягом 2-3 тижнів припиняються скарги на порушення функцій шлунково-кишкового тракту.
Комбуха відновлює мікрофлору кишківника і таким чином, активізує механізм самоочищення всього організму, а також його самовідновлення.
Властивості комбухи:
• приводить в норму артеріальний тиск;
• очищає організм від накопичених відпрацьованих речовин;
• має здатність нормалізувати кислотність шлунку;
• знижує рівень холестерину в крові;
• допомагає при різних запаленнях в шлунку і кишківнику;
• призводить мікрофлору кишківника в норму після хвороби і прийому великих доз антибіотиків;
• допомагає при захворюваннях печінки і жовчного міхура;
• ефективно допомагає при дизентерії;
• регулює діяльність шлунково-кишкового тракту;
• усуває запори;
• допомагає при каменях в нирках;
• усуває сильні головні болі;
• відновлює і омолоджує організм.
Спосіб вживання: 3 столових ложки концентрату розбавити в 1.5-2 л води, вжити протягом дня. Для профілактики 1 чайну ложку концентрату розбавити в 250 мл води, 1-2 рази на добу.
Детальніше...